WIL JIJ OOK
ALS EEN STERKE JERKE
WEER NAAR HUIS?

Hier vind je de stappen die ik met kinderen doorloop tijdens de coaching

Natuurlijk kijken we daarbij steeds naar wat op dat moment het beste past. Elk kind is uniek en dat maakt het lastig om aan te geven hoelang de coaching duurt. Meestal kan een kind na vijf tot tien sessies op eigen kracht verder. Stel gerust ook je praktische vragen, er is vaak veel mogelijk!

 

1. Intake met ouders
We hebben eerst een intakegesprek met alleen jullie als ouders. Hierin bekijken we wat ik voor jullie kan betekenen. 

2. Kennismakingssessie met kind en ouders
Dan plannen we een kennismakingssessie samen met jullie en je kind. Dit is een luchtige sessie waarin we op een leuke manier met elkaar kennismaken en kijken of het klikt. 

3. Coachingstraject
Gaan we met elkaar in zee? Dan start het coachingstraject. De meeste sessies zullen individueel plaatsvinden. Dit kan in mijn praktijk maar als het wenselijk is om de sessie op school plaats te laten vinden dan is dit ook een bespreekbare optie. Wanneer het op school niet lekker loopt dan zou ook de leerkracht hierbij betrokken kunnen worden. Jullie als ouders houden hier de regie in. Na een coachingssessie geef ik vaak tips en/of opdrachten mee om thuis of op school mee te gaan oefenen. 

4. Evalueren
Na zo’n vijf sessies bespreken we de vorderingen en hoe we de eventuele verdere coaching laten verlopen. 

5. Afronden
We ronden de begeleiding af met een gesprek waarin we terugblikken op wat we hebben gedaan en kijken vooruit naar hoe jullie en jullie kind zelf verder kan.