WIL JIJ OOK
ALS EEN STERKE JERKE
WEER NAAR HUIS?

Hier vind je de stappen die ik met kinderen doorloop tijdens de coaching

Natuurlijk kijken we daarbij steeds naar wat op dat moment het beste past. Elk kind is uniek en dat maakt het lastig om aan te geven hoelang de coaching duurt. Meestal kan een kind na vijf tot tien sessies op eigen kracht verder. Stel gerust ook je praktische vragen, er is vaak veel mogelijk!

 

1. Kennismaken met ouders
We hebben een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we bekijken wat ik voor jullie kan betekenen. Dit kan ook telefonisch.

2. Intake voorbereiden
Gaan we met elkaar in zee? Dan plannen we een intakegesprek in mijn praktijk. Jullie kind is bij dit gesprek. Vooraf stuur ik een formulier toe; dat krijg ik graag twee dagen voor het gesprek ingevuld retour. De antwoorden helpen me om het intakegesprek goed voor te bereiden.

3. Intakegesprek + sessies
Tijdens de intake benoemen we de kwaliteiten van jullie kind en kijken we op welke vlakken hij of zij iets wil veranderen. In de volgende sessies gaan we daarmee aan de slag.

4. Evalueren
Na zo’n vijf sessies bespreken we de vorderingen en hoe we de eventuele verdere coaching laten verlopen. Ook dit gesprek is eventueel telefonisch.

5. Afronden
We ronden de begeleiding af met een gesprek waarin we terugblikken op wat we hebben gedaan en vooruitkijken naar hoe jullie kind zelf verder kan.