WIL JIJ OOK
EEN REKENHELD
WORDEN?

Ik kan mijn ervaring als kindercoach én leerkracht inzetten. Samen kijken we waarbij ik jullie kind kan helpen. We gaan niet alleen sommen oefenen en ‘trucjes leren’, maar spelenderwijs aan de slag!

Combinatie met coaching
Als jullie kind daarbij gebaat is, kunnen we de bijlessen combineren met coaching. Vaak worden kinderen geblokkeerd door faalangst. Door hiermee om te leren gaan, lukt het leren ook beter. Ook een stukje kennis over hoe leren nu precies werkt en wat de leerkuil is kan eraan bijdragen dat het leren op school beter gaat. 

Intakegesprek
Om te bekijken of ik met bijlessen en/of coaching iets voor jullie kind kan betekenen, plannen we eerst een intakegesprek.

Samenwerking met school
Samenwerken met de school is niet noodzakelijk, maar wel fijn en zinvol. Zo kunnen we in de bijlessen voortborduren op waar de school mee bezig is. Als de school instemt met een samenwerking, stem ik de bijlessen af met de leerkracht van jullie kind. Zo gaan we gericht aan de slag en voorkomen we dubbel werk.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Scharnegoutum.

Stel gerust eventuele andere vragen; er is vaak veel mogelijk!